Stichting Zorgring

Home Diensten Netwerk

Netwerk

Zorg Service Provider (ZSP)

Zorgring is een gecertificeerde Zorg Service Provider (ZSP). Dit betekent dat het netwerk en de organisatie gecertificeerd zijn door Nictiz om digitale gegevens over patiënten op de juiste manier te transporteren tussen zorgverleners.

U kunt kiezen uit verbindingen op basis van DSL (zowel ADSL als VDSL) en glasvezel/Fiber (FTTH), met verschillende overboekingen en verschillende service levels. Zorgring adviseert u graag.

Sinds begin 2009 beheert Zorgring de Glasring, waarop snelheden van 10 Gigabit per seconde mogelijk zijn.

Naast de ziekenhuizen in Noord-Holland (NoordWest Ziekenhuisgroep, Dijklander Ziekenhuis en het Zaans Medisch Centrum) sluiten steeds meer locaties hierop aan.

Het netwerk van Zorgring is gekoppeld aan andere zorgnetwerken, zodat zorgverleners via het Zorgring netwerk digitaal kunnen communiceren met zorgverleners achter andere netwerken (o.a. Zorgnet Friesland, Manza netwerk in en om Amsterdam, E-zorg, Rijnmondnet en E-health).

Meer informatie?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen