Stichting Zorgring

Home Diensten Veilig Mailen

Veilig Mailen

Controleer hieronder of één of meerdere domeinen aangesloten zijn op veilig mailen van Zorgring.

Veilig mailverkeer

Voorkom dat informatie over uw patiënt in verkeerde handen komt. Wij hebben met de verschillende partijen in de zorgverlening veilige routes voor mailverkeer ingesteld, zodat uw berichten niet via het openbare internet worden afgeleverd.

Meer dan 1000 maildomeinen (o.a. van ziekenhuizen, gemeenten, verpleeghuizen, en (jeugd)psychiatrie instellingen) zijn voor Zorgring-klanten veilig te bereiken.

U kunt veilig mailen indien u een e-mailadres gebruikt dat eindigt op een van de namen van de deelnemende zorginstellingen. U kunt deze lijst via onderstaande link downloaden. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact op met onze servicedesk (servicedesk@zorgring.nl).

Mailt u vanaf een veilig domein naar een domein dat niet in deze lijst staat, dan is er een kans dat dit bericht wordt onderschept door iemand van buiten. We raden u ten zeerste af om een bericht over een patiënt naar openbare domeinen zoals @planet.nl of @hotmail.com te verzenden.

Mocht u gebruik willen gaan maken van veilig mailen is het noodzakelijk om middels een VPN-programma een beveiligde verbinding op te zetten naar Zorgring.
De verschillende opties en prijzen zijn HIER te vinden.

Downloads

Veilig-mailen lijst

Meer informatie?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen