Stichting Zorgring

Home enterprise architect

Hou jij van uitdagingen? Waarom zou je dan bij één bedrijf aan de slag gaan? Binnen deze baan mag jij voor Omring en Stichting Zorgring je handen uit de mouwen steken!

 

Enterprise architect (24 uur per week)

 

Wat ga je doen:

Jij gaat de digitalisering van de zorg verder realiseren in de regio Noord Holland Noord. Door deze ontwikkelingen help jij onze klanten bij het (verder) ontwikkelen van digitale gegevensuitwisseling. In samenwerking met jouw collega’s denk jij na over een totale architectuur, zowel voor de eigen organisatie als voor regionale uitwisseling. Vanzelfsprekend werk jij dit uit in toepasbare en begrijpelijke modellen. Jij onderhoudt als (Enterprise) Architect contacten met onze klanten en leveranciers.

 

Je bent een belangrijke adviseur m.b.t. de informatievoorziening voor de organisatie als de regio: je beoordeelt project- voorstellen, plannen en ontwerpen op (regionale) architectuuraspecten. Voor de organisatie ben jij zowel initiatiefnemer voor, als deelnemer aan, verschillende (regionale) architectuur overleggen.

 

Wat kan je en wat weet jij?

 • Je hebt een WO opleiding Bedrijfskundige Informatica of gelijkwaardige opleiding
 • Heb jij ervaring in een soortgelijke baan? Dan heb je een streepje voor!
 • Je hebt kennis van methoden en technieken voor het opstellen van architectuurprincipes en het modelleren van processen, gegevens en applicaties
 • Bij voorkeur heb je al werkervaring in de zorg.

 

Wie ben jij?

 •  Jij hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent tactvol, je bent in staat tot het overbruggen van verschillende belangen
  en je hebt een resultaatgerichte instelling.
 • Je bent een betrouwbare partner voor onze klanten omdat je relaties kan onderhouden op verschillende niveaus in de organisatie
  en jouw adviezen met overtuiging kunt overbrengen.
 • Je kan jezelf en jouw ideeën helder presenteren
 • Je vindt het prettig om in teamverband te werken.
 • Je bent in staat bent een team te organiseren en coachend te leiden.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een dienstverband van 24 uur. Het contract is in eerste instantie voor 1 jaar (1 maand proeftijd), met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris wordt in overleg bepaald en is mede afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.


Wie zijn wij?

Stichting Zorgring Noord-Holland Noord in Heiloo is verantwoordelijk voor het faciliteren en organiseren van beveiligde elektronische communicatie tussen zorgverleners, voornamelijk in Noord Holland Noord. Dit doen wij door het bieden van (project)ondersteuning en diensten aan (regionale) zorgaanbieders. Door dit brede pakket aan diensten en klanten van diverse zorginstellingen en praktijken bieden wij een gevarieerde werkplek. We zijn een gezellige club collega’s die met veel plezier samenwerken. Bij de koffie automaat bijpraten, tijdens de pauze een flinke wandeling en voor een geintje maken we tijd!


Ben je enthousiast? Vind je dit een mooie uitdaging? Reageer dan snel.

 

Contact
Wil je meer informatie over Zorgring en/of de functie neem dan contact op met Rob Hoogervorst: tel. 072-5413070.
Solliciteren voor 1 oktober via mail naar hrm@zorgring.nl. Wij ontvangen graag een korte motivatie met jouw CV.

Kom jij ons team versterken?

Maak kennis met ons, ontdek wat wij je kunnen bieden en laat je informeren over jouw carriere bij Zorgring.
Gewoon een gesprek zonder verplichtingen en met een lekkere kop koffie of thee waar we kennismaken
met jou en samen ontdekken of er een klik is.

 

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.