Stichting Zorgring

Home Nieuws Back again…

Back again…

Een mooie zomerperiode die achter ons ligt en interessante uitdagingen die voor ons liggen. Wat hebben we toch een  bijzondere taak om samen met de regio keihard te werken aan de problemen van vandaag en de uitdagingen van morgen.

 

De afgelopen periode hebben we de formele kant van de organisatie in zijn geheel op orde gebracht. Dit betekent onder andere ook dat we de vernieuwing van de governance hebben afgerond. De vernieuwing kent een sluitstuk met de formele vraag aan iedere zorginstelling in de regio om ook formeel deelnemer te worden van Zorgring. De meeste instellingen hebben al getekend, we missen er nog enkele. Tekent u ook? Dan zien we u graag op 9 november aanstaande bij de eerste formele deelnemersvergadering van Zorgring! Ook inhoudelijk worden er flinke meters gemaakt. Zo zijn allereerst de contouren van de regio architectuur getekend en bestuurlijk geaccordeerd. Dit gaan we nu verder uitwerken met elkaar. Op korte termijn gaan we u ook informeren over hoe we dit samen kunnen doen. Daarnaast hebben we een deadline gesteld voor het uitfaseren van de fax in de regio: op 1 april volgend jaar stoppen alle grote instellingen in de regio met het gebruik van de fax. Daarnaast nog een leuke: om te voorkomen dat we door alle ‘PGO-bomen’ het bos niet meer zien gaan we 1 lijn hanteren met betrekking tot communicatie over PGO in de regio.

Ook zijn we alweer druk bezig met volgend jaar; waar gaan we op koersen met elkaar en wat gaan we bereiken? Onze ambities willen we met u delen tijdens de deelnemersvergadering op 9 november as. Alleen in dialoog met elkaar kunnen we prioriteiten stellen en meters maken.

Back again en we hoeven ons dus niet te vervelen!

Ik wens u een fijne dag.

Florian Visser
Directeur Zorgring.