Stichting Zorgring

Home Nieuws Nancy Rademaker: een wereld van ervaring in technologie

Nancy Rademaker: een wereld van ervaring in technologie

Tijdens de bestuurdersbijeenkomst van 14 juni aanstaande is Nancy Rademaker te gast als spreker. Wie zij is?

Nancy is een van de bekendste vrouwelijke sprekers op het gebied van innovatie, digitalisering en grensverleggende technologie. Met meer dan 20 jaar ervaring in IT, het bedrijfsleven en onderwijs, weet ze tijdens haar lezingen waardevolle inzichten te koppelen aan een toegankelijke spreekstijl. Door haar expertise op het gebied van klantgerichtheid en technologische vernieuwing is zij een feest om naar te luisteren.

Nancy Rademaker deelt haar persoonlijke ervaringen, rechtstreeks vanuit die plekken op de wereld waar technologie onze toekomst mee bepaalt. Nancy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de manier waarop technologie de maatschappij heeft veranderd en nog steeds verandert. Zij heeft voor diverse IT-bedrijven gewerkt, waaronder vijf jaar voor Microsoft in Nederland en Europa. Ze deelt graag haar passie voor technologie en combineert de waardevolle ‘inside’ informatie met haar ervaring in training en onderwijs. Haar enthousiasme voor mensen en ‘customer-centric’ strategieën is groot en ze houdt ervan om de nadruk te leggen op hoe technologie menselijk gedrag beïnvloedt en hoe het hen helpt om kennis te delen, creatief te zijn en te willen innoveren.

Nancy is een zeer gewaardeerd internationale spreker en haar presentaties bevatten thema’s zoals digitale transformatie, extreme customer centricity, disruptie, AI, nieuwe businessmodellen en leiderschap.

Nancy reist met business leaders naar innovatiehubs zoals Silicon Valley, Shanghai, Shenzhen, Berlijn,… en gebruikt de inspiratie van die reizen als voortdurende en waardevolle input voor haar keynotes, waarmee ze de inhoud en de voorbeelden continu afstemt op de meest recente technologieën, ontwikkelingen en disruptieve nieuwe businessmodellen.