Stichting Zorgring

Home Nieuws uitdagingen

 

Het zijn de uitdagingen niet alleen voor morgen,
maar ook al voor vandaag.

Personeelstekort, vergrijzing, veranderende kwaliteitsnormen, etc. Het zijn de ‘bekende’ gegevens voor u als zorginstelling waar u het mee moet doen. Het zijn de uitdagingen niet alleen voor morgen, maar ook al voor vandaag. Hoe gaan we dit oplossen? Pakken we dit als zorginstelling solistisch op, of delen we onze uitdagingen en gaan we dit gezamenlijk oppakken? In de regio NHN is gelukkig de keuze op het laatste gevallen: samen onze uitdagingen oppakken!

In de regio zijn allerlei initiatieven die deze gezamenlijke aanpak onderstrepen. Op het gebied van digitalisering en informatisering, toch vaak een randvoorwaarde voor goede inhoudelijke samenwerking, is de keuze gemaakt om dit binnen Zorgring te organiseren. Zorgring gaat zich hiermee ook profileren als regionale organisatie voor het organiseren en faciliteren van uitwisseling van medische gegevens. We doen dit door partijen samen te brengen, projecten en programma’s uit te voeren en, als laatste, ICT diensten te bieden die deze missie onderstrepen. Lees hier meer over Zorgring: Introductie Zorgring dec 2021 def

Zorgring is van en voor de zorg. In het bestuur zijn alle zorgsectoren van de regio vertegenwoordigd. Ook kan iedere zorginstelling deelnemer worden van Zorgring. Samen met u gaan we dan invulling geven aan onze missie. Hopelijk zien wij u binnenkort ook bij 1 van onze regionale bijeenkomsten die wij speciaal voor onze deelnemers organiseren.

 

Met vriendelijke groet,

Florian Visser

Directeur Zorgring