Regionale samenwerking

Netwerk

Diensten

Netwerk

Voor maximale veiligheid

Zorgring levert beveiligde netwerk verbindingen aan klanten vanuit ons IP-VPN netwerk dat GZN gecertificeerd is. Deze verbindingen zijn direct gekoppeld aan onze datacenters en zijn gescheiden van internet voor maximale veiligheid.

Voor onze Firewall oplossing maken wij gebruik van Fortigate, een product van Fortinet, een van de leiders in de markt op het gebied van netwerk Firewalls. Wij doen actieve monitoring op uw netwerk, en houden daarbij de beschikbaarheid, de snelheid en de veiligheid van verbindingen in de gaten. Op het gebied van Cybersecurity hebben wij IPS (Intrusion Prevention System), ook van Fortinet.

U kunt bij Zorgring kiezen uit verbindingen op basis van xDSL en glasvezel. Zorgring doet inventarisaties van bestaande omgevingen en kan adviseren over te gebruiken verbindingen op basis van behoeftestelling, en kan vervolgens een advies op maat geven. U kunt gebruik maken van apparatuur door ons geleverd en onderhouden. Eventueel kunt u gebruik maken van eigen apparatuur. Voor een gegarandeerde verbinding bieden wij ook routers aan met een 4G backup verbinding zodat u altijd een verbinding heeft om zorg te leveren aan uw patiënten.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met servicedesk@zorgring.nl
Zorgring levert verbindingen aan een aantal ziekenhuizen in Noord-Holland (NoordWest Ziekenhuisgroep, Dijklander Ziekenhuis en het Zaans Medisch Centrum). Daarnaast levert Zorgring verbindingen aan vele huisartsen in de regio.
Het netwerk van Zorgring is gekoppeld aan andere zorgnetwerken, zodat zorgverleners via het Zorgring netwerk veilig kunnen communiceren met zorgverleners die zijn aangesloten op andere netwerken (o.a. Zorgnet Friesland (Wij zijn Gerrit), Manza netwerk in en om Amsterdam, E-Zorg en Rijnmondnet).

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Tel.: 072 541 30 70
info@zorgring.nl

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?