Regionale samenwerking

Klachtenformulier

Zorgring stelt alles in het werk om je zo goed en correct mogelijk van dienst te zijn. Ondanks onze inspanningen kan het toch gebeuren dat er een fout wordt gemaakt of dat je om andere redenen niet tevreden bent over onze organisatie.

Wanneer dit het geval is nodigen wij je uit om dit aan ons kenbaar te maken. Wij zien dit als een kans om te verbeteren dus we zullen jouw klacht dan ook uiterst serieus behandelen.  Veel klachten ontstaan door misverstanden, die vaak in een goed gesprek rechtgezet kunnen worden. Een gesprek heeft dan ook onze voorkeur. Graag vernemen wij van jou of we telefonisch contact op mogen nemen bij de terugkoppeling. Dit kan je in het formulier hieronder aangeven. 

Wij streven er naar om binnen 1 werkdag inhoudelijk op de klacht te reageren. Mocht dit door omstandigheden langer duren, dan ontvang je hiervan altijd bericht en informeren wij je over de verdere procedure.  Vanzelfsprekend zullen wij zorgvuldig en vertrouwelijk met de informatie omgaan. Voor meer informatie verwijs ik je verder naar onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

Klachtenformulier

Vertel ons hoe wij onze service kunnen verbeteren!

Tel.: 072 541 30 70
info@zorgring.nl

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?