Certificering

Nictiz

Nictiz

Nictiz is het landelijke expertisecentrum dat ontwikkeling van ICT in de zorg faciliteert en certificeert,  zodat leveranciers en zorgaanbieder op een snelle en verantwoorde wijze aansluiten van hun systemen op het landelijk schakelpunt.
In opdracht van het Ministerie van VWS zet Nictiz zich in voor de realisatie van een landelijk elektronisch patiëntendossier (EPD) en andere vormen van elektronische communicatie. Zij doet dit samen met patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, ICT-leveranciers en relevante overheidsorganisaties.
Op hun website vindt u actuele informatie over de voorzieningen die worden getroffen voor veilig en effectief gebruik van ICT in de zorg. Tevens vindt u informatie over de innovatieve toepassingen die worden ontwikkeld.

bdo logo

BDO

Onze klanten willen zekerheid over de kwaliteit van softwareproducten en de -leveranciers. Dankzij de BDO certificering voldoen onze producten aantoonbaar aan (aangescherpte) regelgeving. Zorgring is sinds 9 oktober 2008 gecertificeerd voor databasehosting OmniHis Scipio.

sbb-logoS-BB (Ecabo)

Zorgring is een gecertificeerde bedrijfsleerplaats:
https://stagebedrijven.s-bb.nl/Leerbedrijf/Index/100091680
Wij bieden stagiaires van ROC Horizon en het Nova College MBO en HBO Informatica ruimte om te leren terwijl ze werken.