Graag helpen wij u een handje met het creëren van overzicht in de wereld van digitalisering en digitale samenwerking. Hopelijk biedt dit wat meer overzicht en houvast met betrekking tot ontwikkelingen die staan te gebeuren. Waar moet je de komende jaren rekening mee houden en wat staat er te gebeuren? Welke verplichtingen komen er op ons af en welke keuzes moeten we maken? 

In het bijgaande document hebben wij overzichtelijk op een rij gezet welke landelijke beleidskaders relevant zijn op het gebied van digitalisering en digitale samenwerking. Vervolgens gaan wij in op de vraag hoe we de open ruimte in deze stukken concreet invullen, inclusief een concreet strategisch plan over hoe we als regio dit samen moeten oppakken. Als laatste bieden wij het eerste stuk van onze regio architectuur aan: de principes op basis waarvan we samenwerken in de regio.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit document ook te delen met uw collega bestuurders, afdeling kwaliteit en afdeling ICT? 

Als er vragen zijn over de inhoud van het document, de consequenties voor jouw zorginstelling of je wilt hierover eens doorpraten, dan horen we graag van je via communicatie@zorgring.nl 

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?