De Zorgring werkplek is een nieuw platform gebaseerd op Microsoft365. Daarnaast bevat het de vertrouwde applicaties zoals bijvoorbeeld het HIS (Huisartsen Informatie Systeem). Bestanden en mail staan in de Cloud bij Microsoft. Met betrekking tot de HIS bestanden verandert er niets, deze blijven op de oude plek staan. Uiteraard zijn ze wel vanuit hetzelfde platform te benaderen. Vergaderingen en het delen van gegevens is een stuk flexibeler met het gebruik van Teams, chatten met collega’s, zelfs bellen of gebeld worden via Teams. Je werkplek wordt op deze wijze een stuk flexibeler en ten volle te benutten vanaf verschillende locaties.

De voordelen van de Zorgring werkplek
* Tegelijkertijd met collega’s in bestanden werken
* Je persoonlijke en medische data is veilig
* Automatische updates
* 1 TB opslag per medewerker
* Support van Zorgring

Wat houdt deze nieuwe dienst nu precies in?
Wij richten uw kantooromgeving in op basis van gestandaardiseerde werkplekken. Omdat alles standaard is zullen er ook minder verstoringen optreden en zal de dagelijkse operatie soepeler verlopen. Helaas is de kans op storingen niet compleet weggenomen, dit kan altijd nog voorkomen worden (de kans erop is echter wel sterk gereduceerd). In dat geval staat onze Servicedesk voor u klaar om u te helpen bij vragen of problemen.

Wat kan er allemaal binnen de Zorgring werkplek?
* Beheer van uw Windows werkplek
* Regelmatige controle op updates
* Hulp op afstand om te ondersteunen bij vragen
* Resetten van wachtwoorden
* Oplossen van mailproblemen
* Oplossen van Netwerkproblemen
* Ondersteuning Multi Factor Authenticatie
* Support voor printers, ook labelprinters
* Licentiebeheer van Windows en Office licenties
* User beheer: nieuwe gebruikers aanmaken, gebruikers verwijderen, rechten toewijzen etc.
* Software beheren

Huisartsen LimmerLoo
Huisartsen LimmerLoo is de eerste klant van Zorgring die overgaat op dit systeem. Dit is in gang gezet vanwege het openen van een tweede locatie. Per 1 mei gaat de locatie in Heiloo open en per die datum moet er op beide locaties (locatie Limmen en locatie Zuyderloo) gewerkt kunnen worden met dit nieuwe platform waarbij het delen van gegevens en documenten (en het bewerken hiervan) mogelijk is. De fysieke afstand tussen de locaties wordt hiermee dus overbrugd en de onderlinge samenwerking verbeterd. Daarnaast wordt er niets ingeboet aan de veiligheid van de gegevens.

Vragen of meer informatie?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat deze dienst voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via servicedesk@zorgring.nl .

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?