Met trots kunnen wij jullie informeren dat het Zorgring samenwerkingsplatform regio NH live is gegaan. Een besloten groep binnen de Zorgring teams omgeving waar regionale zorgaanbieders met elkaar over diverse onderwerpen kunnen samenwerken en kennisdelen. De eerste samenwerking op het platform is met de CxIO Tafel van onze regio. Zij kunnen nu op een centrale plek onderliggende stukken terugvinden en informatie delen.

De volgende samenwerkingen zijn bijvoorbeeld Cumuluz en regioarchitectuur. Vanuit Zorgring wordt dit samenwerkingsplatform ook ingezet om projectsamenwerkingen te organiseren. Het samenwerkingsplatform is een middel dat ingezet wordt om in de regio zorg te dragen voor het uitwisselen van kennis en informatie op het gebied van digitalisering en digitale samenwerkingen voor betere zorg. Dit biedt allerlei voordelen zoals:

  • Efficiënter afstemmen van de aanpak van verschillende projecten
  • Snellere communicatie in de regio binnen projecten
  • Delen van ervaringen 
  • Informatie-uitwisselingen die direct antwoord geven op eventuele vragen

Het platform is geschikt voor verschillende samenwerkingen tussen zorgprofessionals, projectleiders, projectmanagers en bestuursleden in onze regio. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via projecten@zorgring.nl.

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?