Je kent het vast wel: het ene moment heb je meer inspiratie dan het andere moment. Het zal voor iedereen verschillend zijn wat een bron van inspiratie kan zijn. Het blijft fijn als je op zeker momenten geïnspireerd raakt zodat je meer betekenis kan geven aan je werk. Waar raak ik geïnspireerd van? Goede sprekers, technologische vooruitgang en enthousiaste mensen om mij heen. Vooral dat laatste werkt erg goed voor mij. Een combinatie van deze 3 onderdelen is natuurlijk helemaal fantastisch, dan ga ik los.

Bij een recent bezoek aan een congres kreeg ik weer zo’n moment: wat een onbegrensde mogelijkheden zijn er toch en wat gaaf om te zien dat er zoveel bevlogenheid is om de techniek te gebruiken in de gezondheidszorg. Vooral generatieve AI is uiteraard helemaal ‘hot and happening’. Deze voorbeelden inspireren enorm om het ‘timmeren aan onze digitale snelweg’ gestaag invulling te geven. De implementatie van Mitz en ZorgAB zijn hier goede voorbeelden van. Het zijn noodzakelijke randvoorwaarden om maximale potentie te kunnen halen uit de technologische mogelijkheden. Weet jij niet precies hoe te beginnen hiermee? Kom dan naar ons kennisontbijt van woensdag 20 maart aanstaande zodat je, naast netwerken met collega’s, een goede dosis kennis en informatie krijgt over de implementatie van Mitz.

Ook anderen raken geïnspireerd door onze manier van werken in de regio: zo vindt ‘onze’ regioarchitectuur gretig aftrek bij andere regio’s en zelfs landelijke gremia ter inspiratie. Wat mooi om te zien dat we elkaar zo kunnen aansteken om onze digitale basis goed op orde te krijgen, niet alleen als regio, maar uiteindelijk ook landelijk. Als we elkaar op deze manier blijven inspireren, blijven we doelgericht en met een duidelijke bedoeling aan het werk.

Ik wens je een inspiratievolle dag.

Florian Visser, directeur Zorgring.

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?