In de afgelopen vijf jaar is het Leernetwerk Digitale Zorg gegroeid van een online ondersteuningsplatform voor SET-projecten tot hét online leernetwerk voor zorginnovatie en zorgtechnologie in Nederland. Zorgring beheert het kennisplatform Zorgtechnologie. Dit is een samenwerking tussen VitaValley en Zorgring en speciaal ontwikkeld voor onze regio: Noord Holland. Hier wordt kennis en ervaring rondom de inzet van zorgtechnologie bij cliënten in de (VVT) zorg gedeeld, door jou en je collega- zorgverleners. Duizenden zorgvernieuwers uit het hele land, zoals jij, wisselen dagelijks relevante tips en tools met elkaar uit om de zorg te vernieuwen. Om passende ondersteuning te kunnen blijven bieden, stappen we binnenkort over naar een nieuw platform. We vertellen je graag meer!

Wat is er nieuw?
Op het vernieuwde Leernetwerk Digitale Zorg vind je de inhoud en kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan in een nieuw jasje. Een groot gedeelte van de informatie op het nieuwe platform is voor iedereen te zien. Zo kan iedere professional in de zorg op de hoogte blijven van het laatste nieuws, praktijkvoorbeelden, trainingen en documenten op het gebied van digitale zorg.

Maak je een account aan voor het ‘community‘ gedeelte? Dan kun je nog meer! Binnen de verschillende groepen kun je zelf artikelen, evenementen en documenten plaatsen. Maar ook reageren op nieuws en praktijkvoorbeelden in het hele platform. …en natuurlijk is er op het vernieuwde Leernetwerk Digitale Zorg nog steeds ruimte om laagdrempelig in contact te komen met collega’s van andere zorgorganisaties.

Wat betekent dit voor jou?
Allereerst vind je het vernieuwde Leernetwerk Digitale Zorg straks via een nieuw webadres. Voor jou, als gebruiker van het Leernetwerk Digitale Zorg, verandert er verder slechts één ding: je account. Vanwege privacywetgeving kunnen wij geen accountgegevens overzetten van het ene platform naar het andere. Eind juni sturen wij je daarom een link waarmee je zelf een nieuw account kunt aanmaken op het vernieuwde Leernetwerk Digitale Zorg.

Het oude platform gaat daarna snel offline en al je gegevens verwijderen we. Zo houden we het veilig. Met je nieuwe account heb je wederom toegang tot een rijkgevuld online leernetwerk dat jou ondersteunt om zorgvernieuwing een stap verder te brengen binnen jouw organisatie.

Vragen of meer informatie?
Richt je dan tot Sabrine Rector, projectleider, via projecten@zorgring.nl

 

 

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?