Regionale samenwerking

Multi Factor Authenticatie

Het beveiligen van gevoelige, persoonlijke gegevens vinden wij erg belangrijk. Om die reden adviseren we om 2-factor authenticatie te gaan gebruiken.

Waarom?
Op deze manier ben je beter beveiligd tegen misbruik/diefstal van persoonsgegevens. Iets wat regelmatig in het nieuws opduikt en dus een realistische bedreiging kan betekenen. Door het toevoegen van een een 2e factor maak je het een stuk lastiger om door te dringen in jouw account. Dit houdt in dat een gebruikersnaam en wachtwoord niet meer voldoende is, een 2e factor zoals een code op een telefoon, is nog aanvullend nodig om in te loggen op jouw account. Een bijkomend voordeel is dat je met een 2e factor zelf je wachtwoord kan resetten wanneer je deze vergeten bent. Samenvattend betekent dit dus dat je je telefoon gebruikt om in te loggen in jouw account en zeker te stellen dat de juiste persoon toegang krijgt.

Verwerk je geen persoonlijke gegevens van patiënten? Dan nog raden wij aan het te gaan gebruiken. In alle gevallen is het prettig om te weten dat iemand niet zomaar toegang krijgt tot jouw account.

Zorgring helpt jou graag om je account beter te beveiligen. Om dit alles alvast in gang te zetten vragen we jou om dit formulier in te vullen. Aan de hand hiervan nemen we contact op en laten we je weten hoe we de 2 factor authenticatie bij jou kunnen installeren. 

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op via servicedesk@zorgring.nl of 072 54 130 70

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?