Nieuwe collega bij Zorgring: Sabrine stelt zich voor

Per 1 december is Sabrine als projectleider en product eigenaar eTRS gestart bij Zorgring. “Na 15 fantastische jaren bij TUI, in diverse functies van Project manager tot Business Analist, was het moment aangebroken om mijn hart te volgen en de overstap te maken naar Zorgring”. Sabrine vervolgt “Ik ben gedreven maar bovenal een verbinder, samen sta je sterker dan alleen is mijn levensmotto. En ben dan ook super gemotiveerd om mijn tanden in de projecten van Zorgring te zetten en alle mooie uitdagingen binnen de zorg te ontdekken”

“Naast projectmanagement ga ik ook het product eigenaarschap op mij nemen voor eTRS (elektronisch toedieningsregistratiesysteem voor actuele informatie over medicatie en toedienregistratie). eTRS heeft als doel om samen te werken aan betere medicatiezorg. Er is gekozen vanuit Zorgring om hiervoor een bestaande applicatie te gebruiken CareXS (van leverancier CHS). Mijn focus hierin zal liggen op het zorgdragen voor uiteraard het succes van eTRS binnen de regio, maar bovenal ook de werking, het gebruik en onderhoud (in samenspraak met CHS). In het kort zal ik als product eigenaar vanuit Zorgring zorgen dat eTRS waardevol is voor de gebruikers en de klanten én dat het de gewenste businesswaarde heeft. Omdat ik nieuw ben in de branche richt ik mij in het beginsel op het eigen maken van alle “zorgafkortingen”, alle ins-and-outs rondom eTRS en zal daarna zichtbaar zijn in de regio. Daarnaast kijk ik uit naar alle mooie projecten die ik de komende tijd ga oppakken voor Zorgring”.

Om aan de toenemende vraag vanuit de regio te kunnen voldoen zoekt Zorgring regelmatig nieuwe collega’s. Op dit moment bijvoorbeeld (IT) projectleider en Servicedesk professionals. Misschien weet jij ook iemand die een baan wil met veel vrijheden, een goed salaris en veel kansen. Verwijs ze dan door naar werkenbijzorgring.nl . We maken graag kennis met ze!

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?