Nee, het gaat niet over de duurzame transitie, wel over opladen. Opladen in de emotionele sfeer in plaats van de technische zin welteverstaan. Ik hoop dat je dat hebt gedaan de afgelopen zomerperiode. Want daar is deze periode een uitermate goed moment voor.

De vorige keer schreef ik over zonneschijn, buiten eten en bbq’en. Helaas heb ik deze laatste 2 activiteiten minder kunnen doen dan gepland, met name door het ontbreken van het eerste: de zonneschijn. Betekent dat ook dat je slechter je hoofd leeg kunt maken? Wat mij betreft in ieder geval niet; ik heb genoten van een heerlijke vakantie, hopelijk jij ook!

Als iets leeg is, kun je het ook weer vullen. En dat zijn we volop aan het doen! Zo hebben we in de zomer hard doorgewerkt aan ons strategisch plan. In de komende bestuursvergadering gaan we deze bespreken; vervolgens gaan we deze natuurlijk ook snel delen in de regio. Als je tijdens een regenachtige dag het IZA, de Wegiz en/of de NVS hebt gelezen, dan zal het strategisch plan een feest der herkenning zijn, dat is zeker.

Ook rondom regioarchitectuur, eTRS en interne beheerssystemen hebben we tijdens de zomer meters kunnen maken. Soms is het ook fijn dat je wat minder wordt gestoord tijdens vakantieperiodes, dan kan je met sommige dossiers flink doorwerken.

En wat gaan we de komende periode doen? De voorbereidingen voor de vergadering van deelnemers is gestart. Alle deelnemers hebben een uitnodiging gekregen, onderwerpen worden nu uitgediept. Ditzelfde geldt voor het komende kennisontbijt, ook hiervoor is een save the date gedeeld. En natuurlijk gaan we het strategisch plan verder uitwerken; werk aan de winkel dus!

Maar, gelukkig hebben we weer nieuwe energie om al de dossiers goed op te pakken en gas te geven. Hopelijk jij ook!

Ik wens je een energieke dag toe.

Florian Visser
Directeur Zorgring

pexels-dominika-roseclay-977839

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?