Verslag bestuurdersbijeenkomst dinsdag 14 juni

 

Dinsdag 14 juni jongstleden hebben wij onze tweede live bijeenkomst dit jaar mogen organiseren. De middag was een groot succes: 34 deelnemers uit ruim 24 verschillende organisaties uit onze regio. Een mooie vertegenwoordiging.

 

Lars Sorensen nam het dag voorzitterschap met verve voor zijn rekening. Vervolgens was de voorzitter van ons bestuur aan slag: Jurgen Sernee. Jurgen vertelde over de nut en noodzaak van samenwerking in onze regio, wat we willen bereiken en hoe we dit het beste (samen) kunnen doen. De voorzitter van de CxIO tafel, Marco Jansen, vertelde iets over het regionale programmaplan: hoe zijn de aangedragen projecten beoordeeld en om welke reden hebben we bepaalde keuzes gemaakt? Vervolgens was het de beurt aan onze projectleiders om in een korte pitch uiteen te zetten met welk project ze bezig zijn, wat de doelen zijn en tot welk resultaat het gaat leiden. Na een korte pauze was dan het woord aan Nancy Rademaker, de keynote speaker. Zij vertelde over het nieuwe “normaal” en de switch van de samenleving naar online. Dit brengt ook hogere verwachtingen, individualisme en egoïsme met zich mee. Wat voor invloed heeft dit op ons en onze omgeving? En wat zijn de toekomstige ontwikkelingen in de zorg waar we ons op voor moeten bereiden en waar we in mee moeten?

 

Tijdens de bijeenkomst heeft Suus dit alles in tekeningen in beeld gebracht, zij geeft aan het einde van de bijeenkomst een korte en humoristische presentatie van deze tekeningen. Na een afsluitend woord van onze directeur, Florian is het dan tijd voor de innerlijke mens en netwerken.

 

Bedankt voor uw komst en heel graag tot onze volgende bijeenkomst in het najaar van 2022 (de exacte datum en locatie volgen zsm).

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?