Op het landelijke VitaValley-platform wordt voor de regio Noord-Holland Noord een eigen groep opgericht. In deze groep wordt kennis en ervaring rondom de inzet van zorgtechnologie bij cliënten in de VVT wijkzorg gedeeld. Dit wordt gedaan door middel van nieuwsberichten over alle ontwikkelingen rondom dit onderwerp, toegang tot de regionale en landelijke kennisbank aan (implementatie)materialen. Ook biedt het platform de mogelijkheid tot het leggen van contacten via een berichten- en chatfunctie. De groep ‘Zorgtechnologie Noord-Holland Noord’ zal eind september live gaan. 

Deelnemers van dit leernetwerk kunnen elkaar gericht vragen stellen, kennis en ervaring delen (over specifieke zorgtechnologieën) en leren van andere regionale initiatieven. Deze deelnemers halen en brengen kennis vanuit hun deelname aan projecten over zorgtechnologie en zijn bijvoorbeeld zelf projectleider, implementatiespecialist, wijkverpleegkundige, aandachtsvelder zorgtechnologie of e-nurse.

Werk je ook bij een VVT-organisatie in onze regio, ben je betrokken bij het inzetten en/of implementeren van zorgtechnologie in de thuissituatie, en zou je ook graag deelnemen aan het regionale kennisplatform? Neem dan contact op met communicatie@zorgring.nl. Dan sturen we jou de link om in te schrijven op!

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?