Samenwerkingplatform

Programma's & projecten

Samenwerkingplatform

Het Samenwerkingsplatform Noord Holland is een besloten groep binnen de Zorgring teams omgeving waar regionale zorgaanbieders met elkaar over diverse onderwerpen kunnen samenwerken en kennis kunnen delen. De eerste samenwerking op het platform is met de CxIO Tafel van onze regio. Zij kunnen nu op een centrale plek onderliggende stukken terugvinden en informatie delen. Samenwerkingen in het kader van een algemeen kanaal o.a. met informatie over het Twiin deelnemerschap, Architectuurboard Regio NH, Cumuluz-PZP, de CxIO tafel en Geboortezorg zijn inmiddels van start gegaan. Dit platform wordt ook ingezet om (externe) samenwerkingen rondom projecten te organiseren.

Het samenwerkingsplatform is een middel dat ingezet wordt om in de regio zorg te dragen voor het uitwisselen van kennis en informatie op het gebied van digitalisering en digitale samenwerkingen voor betere zorg. Dit biedt allerlei voordelen zoals :

  • Meer efficiëntie in het afstemmen van de aanpak van verschillende projecten
  • Snellere communicatie in de regio binnen projecten
  • Delen van ervaringen 
  • Informatie-uitwisselingen die direct antwoord geven op eventuele vragen

Het platform is geschikt voor verschillende samenwerkingen door zorgprofessionals, projectleiders, projectmanagers en bestuursleden in de regio Noord Holland.

Heb jij nog een idee voor een samenwerking of wil je je aanmelden voor een van de kanalen, mail dan naar onze projectleider Samenwerkingsplatform NH, Ellen van Duivenbooden, via projecten@zorgring.nl.

Zij neemt dan contact met je op om het idee samen uit te werken en te kunnen toetsen of het samenwerkingsplatform daar geschikt voor is.

 

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?