Regionale samenwerking

Kennisplatform Zorgtechnologie NHN

Kennisplatform Zorgtechnologie NHN

Zorgring neemt het kennisplatform Zorgtechnologie NHN in beheer, waar kennis en ervaring rondom de inzet van zorgtechnologie bij cliënten in de wijkzorg worden gedeeld. Als verbinder van de regio nemen wij deze rol graag op ons! Zorgring werkt samen met VitaValley: het landelijk online kennis- en communityplatform voor zorgtechnologie en projectbureau van Aanpak.

Historie
Drie jaar geleden is het projectbureau Van Aanpak gestart met het project Toolkit Zorgtechnologie voor de regio NHN. Een mooi initiatief waar de regio veel waarde aan hecht. Evean, Omring, De Zorgcirkel en VIVAZorggroep hebben de handen ineengeslagen om samen met Van Aanpak een complete Toolkit te creëren op het gebied van Zorgtechnologie te ontwikkelen. Het doel is het bevorderen van samenwerking en kennisdelen in de regio rondom Zorgtechnologie. Kortom: de regio  naar een hoger niveau tillen en het leren van lessen en initiatieven van andere collega zorgaanbieders in de regio. Zorgring neemt nu het stokje over van Van Aanpak.

Rol Zorgring
Als beheerder zorgt Zorgring voor de contractafspraken met VitaValley, maar ook het levendig houden van het platform, het zorgdragen van groei qua leden en het inspelen op vragen vanuit de zorginstellingen en gebruikers. Om het platform zo actueel en betekenisvol te houden, hebben we ambassadeurs vanuit de zorginstellingen in de regio aangesteld om over de zorgtechnologische onderwerpen hun ervaringen te delen. Een fantastische en zeer nuttige tool om samen stappen te maken en van elkaar te leren in de regio. Kortom: Zorgring is de spin in het web, wij zorgen voor werkafspraken, contractbeheer, zijn aanspreekpunt bij vragen over aanmelden en staan in nauw contact met de ambassadeurs en Vita Valley.

Vragen, meer informatie of aanmelden?
Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Sabrine Rector (beheerder kennisplatform Zorgtechnologie vanuit Zorgring) via projecten@zorgring.nl . Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Klik op een van de afbeeldingen voor handige documenten en een filmpje met uitleg per technologie in de thuiszorg

Medido

Compaan

Sensara

Tessa

Helpsoq

Slimme bril

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?