Regionale PGO publiciteitscampagne

Programma's & projecten

Regionale PGO publiciteitscampagne

Ziekenhuizen, VVT organisaties en huisartsen die deelnemen aan de landelijke VIPP programma’s, zijn in staat om gegevens uit te wisselen met de PGO. Omdat de PGO nog geen gemeengoed is, coördineren we vanuit Zorgring een regionale publiciteitscampagne. Doel is om patiënten, cliënten, mantelzorgers en burgers in het algemeen te informeren over wat een PGO is en hoe dit hen kan helpen om meer regie te krijgen over hun gezondheidsgegevens.

We doen dit op twee manieren: Enerzijds zorgen we ervoor dat de communicatie binnen de verschillende organisaties op elkaar is afgestemd, wat zorgt voor een herkenbare en eenduidige boodschap. Daarnaast richten we ons op een beknopte regionale publiciteitscampagne, om namens de deelnemende organisaties ook buiten de muren van de zorgorganisaties meer bekendheid aan de PGO te geven.

Diverse zorgorganisaties in de regio nemen deel aan de werkgroep om mee te denken hoe we binnen én buiten de muren van eigen organisatie meer bekendheid aan de PGO kunnen geven. Vanuit Zorgring is Marlies Peters betrokken als projectleider, zij werkt hierbij nauw samen met Francis van Diepen, communicatieadviseur. Heb je vragen of opmerkingen over dit project, mail dan naar projecten@zorgring.nl.

UPDATE: in overleg met de opdrachtgever is dit project momenteel stopgezet. 

Dit project wordt gefinancierd door ZW Plus

Waar ben je naar opzoek?

Waar ben je naar opzoek?